COVID19 védelem
COVID 19 VÉDELEM
az INTEGRÁCIÓ szakmai programjain
A személyes találkozással megvalósuló programjainkon az alábbi intézkedésekkel és hozzáállással törekszünk biztosítani a résztvevők és munkatársaink egészség megőrzését a vírusjárvány idején.
Minden programunk szervezésekor igazodunk az előírásokhoz és az éppen aktuális járványügyi szabályokhoz. Személyes találkozásokat csak akkor szervezünk, ha ez engedélyezett, továbbá fenntartjuk a jogot programjaink törlésére, időpontjának és helyszínének módosítására, amennyiben az Operatív Törzs aktuális intézkedései ezt indokolják.
A helyszínt biztosító „beszállítóinktól” igazolást kérünk a koronavírus elleni intézkedéseikről.
I. HELYSZÍNEK
Nyílt képzéseink, szakmai fórumaink
Ezeket a programokat országos szállodaláncok konferencia központjaiban tartjuk meg. A helyszínt biztosító szervezetekkel egyeztetve az alábbi biztonsági intézkedéseket garantálják számunkra:
I. 1. Általános megelőzés:
A szálloda dolgozóit újranyitáskor koronavírus teszttel ellenőrzik, majd egészségi állapotukat folyamatosan megfigyelik. Testhőmérsékletüket naponta mérik.
A gyakran használt felületeket óránként fertőtlenítik, kiváló minőségű fertőtlenítő szerekkel.
A szálloda számos pontján kézfertőtlenítő állomásokat helyeztek el.
Minden szállodájukban kinevezett munkatárs áll rendelkezésre, hogy a felmerülő kérdésekre választ adjon, illetve szükség esetén intézkedjen. Szakemberük követi az érvényben lévő hatósági eljárás rendet.
A megfelelő távolságtartás érdekében jelölő matricákat helyeztek el a közlekedő útvonalakon.
A vendégszobákat fokozott figyelemmel takarítják és fertőtlenítik
I. 2. A szakmai programok közvetlen helyszíne
A termekben biztosított az ablakok nyithatósága, a termek fertőtlenítetten vehetők használatba, a termen belül biztosított a résztvevők távolságtartása.
I. 3. Kávészünet
Egyedi csomagolású személyenként csomagolt élelmiszereket és frissítő italokat szolgálnak fel.
A kávéautomata mellett kézfertőtlenítési lehetőség állrendelkezésre a nyomógombok érintése miatt.
I. 4. Ebéd
Minden munkatárs, aki az ételek készítésében és felszolgálásában közreműködik, védőköpenyt, maszkot, kesztyűt visel.
Az élelmiszer beszállítóktól igazolást kérnek a koronavírus elleni védelem érdekében tett intézkedéseikről.
II. MIT TESZ AZ INTEGRÁCIÓ?
II. 1. Nemcsak igazolást kérünk, de személyesen meggyőződünk a szakmai program helyszínét biztosító konferencia központ intézkedéseiről.
II. 2. Saját munkatársaink (oktatók, trénerek, szakmai előadók és hostessek)
- cégen belüli oktatásban részesülnek az aktuális biztonsági előírásokról, a védekezés gyakorlati teendőiről és a résztvevők biztonsága érdekében megkövetelt intézkedésekről,
- testhőmérsékletét mérjük az adott szakmai napon is,
- felkészítettek a szükséges eljárásrendekben,
- betartják és törekednek betartatni a védőtávolságot,
- használják a kézfertőtlenítőket,
- rendelkeznek tartalék maszkokkal, kesztyűkkel, hogy ki tudják szolgálni a helyszínen keletkező igényeket is.
II. 3. A résztvevők számára egyedileg becsomagolt tananyag csomagot adunk át.
II. 4. A szakmai program vezetői a tréningek kezdetekor minden résztvevő számára kihirdetik a tudnivalókat és betartandókat, a nap folyamán tisztelettel figyelmeztetik azokat, akik esetleg elfelejtik a szabályokat.
III. KIHELYEZETT SZAKMAI PROGRAMOK
Amennyiben a tréning helyszínét Megrendelőnk biztosítja, a megfelelő biztonsági intézkedésekért felelősséget vállal, saját és Integráció munkatársai érdekében is.
A ránk vonatkozó, II. pontban felsorolt kötelezettségeinknek ebben az esetben is igyekszünk maradéktalanul eleget tenni.